Goedkope hypotheeklening voor personen met een uitkering

Een goedkope hypothecaire lening vinden als persoon met een uitkering ligt niet altijd voor de hand. Een gezin met kinderen zal doorgaans bestaan uit twee personen die inkomsten genereren, een starter op de woningmarkt is echter vaker alleen. Zijn of haar budget zal in de meeste gevallen dus ook kleiner zijn. Ben je een persoon met een uitkering en zoek je momenteel een woning? Of heb je al een huis op het oog en zou je meer willen weten over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie? Wij helpen je graag verder!

Goedkope woonhypotheek voor personen met een uitkering

Het eerste dat opvalt wanneer je naar goedkope hypothecaire leningen gaat zoeken, is het enorme aanbod. Tientallen banken, tientallen hypotheekvormen en tientallen soorten verzekeringen… Bij elkaar dus honderden opties, die zelfs een financieel kundig persoon doen duizelen. Waar de ene bank een relatief lage rente biedt, hangt daar tevens in veel gevallen een korte rentevaste periode aan vast. Een andere bank zal wellicht een ietwat langere rentevaste periode bieden, maar hiertegenover staat dan weer een hogere rente. Daarnaast zijn er diverse vormen van hypotheekleningen beschikbaar voor personen met een uitkering, variërend van geheel aflossingsvrij tot woonhypotheken waarmee het gehele bedrag aan het einde van de looptijd is afgelost. En ja, zelfs de looptijd is variabel!

Het verdient daarom aanbeveling, zeker als starter, om je in dit proces bij te laten staan door iemand met kennis van zaken, die al jaren ervaring heeft met het adviseren over en afsluiten van goedkope hypotheekleningen. Woonhypotheek.be is een onafhankelijke kredietmakelaar, die op geen enkele wijze verbonden is aan kredietverstrekkers. Hierdoor kunnen wij geheel onpartijdig de beste opties voor je uiteenzetten, volledig op maat van jouw mogelijkheden en budget.

Goedkope hypotheeklening voor verhuis of overzetten van bestaande hypotheek

Naast het adviseren omtrent een geheel nieuwe goedkope hypothecaire lening voor personen met een uitkering, kunnen wij natuurlijk ook helpen met het overzetten van je bestaande hypotheek. In veel gevallen kan dit direct financieel voordeel opleveren! Heb je in het verleden een hypotheek afgesloten met bijvoorbeeld een relatief hoge rente? Dan is er misschien nu een betere optie voor je beschikbaar. Ook in dit geval zullen wij geheel onafhankelijk alle opties voor personen met een uitkering voor je uiteenzetten, en eventuele mogelijkheden helder en duidelijk voorleggen. Dit geldt ook voor verhuizingen. Indien je momenteel al eigenaar bent van een woning maar een ander huis op het oog hebt, helpen wij je graag met een nieuwe goedkopere hypotheeklening. Eventuele overwaarde van je huidige woning kan hier direct in worden mee genomen.

Een goedkope hypothecaire lening voor personen met een uitkering vind je bij woonhypotheek.be

Dankzij onze jarenlange expertise en goede contacten met meer dan 25 solide hypotheekverstrekkers, kunnen wij ook jou voorzien van het best passende advies voor jouw specifieke situatie. Wij zullen de opties voor personen met een uitkering, volgens jouw wensen en mogelijkheden, duidelijk en helder voor je opsommen, waarna jij natuurlijk het laatste woord hebt. Gedaan met uren zelf uitpluizen welke hypotheek “de beste” is. Wij bekijken het voor jou, zonder extra kosten. Je betaalt ons geen ereloon of verborgen kosten, maar enkel de aflossing van het woonkrediet aan de bank waarmee je een contract afsluit.

Graag meer info? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0471/79.82.11, of via de contactpagina.

OVERTUIGD? CONTACTEER ONS TOCH NOG VRAGEN? WE HELPEN U GRAAG