Makelaars in hypotheekleningen & woonkredieten

Alleen het beste woonkrediet is goed genoeg

Maak uw woondromen waar met uwkrediet.be. Wij bemiddelen tussen u en de bank. U krijgt van ons advies en oplossingen, afgestemd op uw profiel als kredietnemer. Veel geld of krap bij kas? Wij zijn een team van specialisten die elk cijfertje checken. Resultaat? Uw hypothecair krediet komt er na een uitgebreid onderzoek: we vergelijken verschillende systemen van hypothecaire kredieten en halen er de beste uit.


Bespreek uw woonkrediet bij u thuis of bij ons

Om u het beste woonkrediet te bieden, moeten we de koppen bij elkaar steken. We komen graag tot bij u thuis. Of we spreken af in ons kantoor in Sint-Martens-Latem, vlak bij Gent en de E40.
Door samen te werken met meer dan 25 financiële instellingen vinden wij altijd de juiste en voordeligste oplossing voor u


Antwoord op al uw vragen over woonkrediet

Hebt u vragen? Natuurlijk hebt u vragen. Wij geven u voor elke vraag een gespecialiseerde uitleg. Bijvoorbeeld over hypothecaire lening, hypothecair overbruggingskrediet, lening op afbetaling, verkoop op afbetaling, overname dure kredietopening, kredietlijn, enzovoort. Maak gebruik van onze kennis. Uwkrediet.be is er voor u en wij doen onze job graag.

CONTACTEER ONS