Hypotheeklening krijgen in 5 stappen

U zoekt een hypotheeklening. Hoe pakken we dat aan bij WoonHypotheek.be?

 • 1

  We luisteren naar u

  U vertelt ons welk vastgoed u wilt kopen, wat de prijs is en hoeveel geld u nodig hebt. We informeren naar uw gezinssamenstelling, uw inkomen, uw financiële toestand, enzovoort.

  Dat hebben we nodig om een heldere situatieschets te maken.

 • 2

  We maken de rekening

  U betaalt niet de prijs van de woning zelf. Hou er ook rekening mee dat notaris- en andere kosten bijna 20% bedragen. Maar geen nood, bij WoonHypotheek.be kunt u integraal lenen tot 120%, een mogelijkheid die u nergens op de markt vindt.

 • 3

  We adviseren de beste kredietoplossing

  Gaat de voorkeur naar een vaste of variabele lening? Of een combinatie? Wat met kapitaalsaflossing- of afbouw? WoonHypotheek.be is op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op de financiële en vastgoedmarkt. En daar doet u uw voordeel mee.

  Want we kiezen de kredietoplossing die het best is voor uw situatie.

 • 4

  We zetten de banken in een waterval

  WoonHypotheek.be heeft contact met meer dan 25 banken en financiële instellingen. We checken de mogelijkheden en de kredietvoeten. Misschien aanvaardt de bank met de beste kredietvoet uw dossier niet. Dan gaan we naar de volgende. Via dit watervalsysteem komen we altijd uit bij de bank die u de beste voorwaarden geeft.

 • 5

  We leggen alles vast, zwart op wit

  WoonHypotheek.be is de bemiddelaar voor uw woonkrediet, maar altijd is een grootbank de lener van het geld. Dat biedt u de zekerheid dat alles volgens de regels van het spel verloopt.
  Nogmaals: u moet WoonHypotheek.be geen ereloon, percentage of wat dan ook.

  U betaalt alleen de aflossingen van uw woonkrediet aan de bank waarmee u het contact afsluit.

  OVERTUIGD? CONTACTEER ONS TOCH NOG VRAGEN? WE HELPEN U GRAAG