Getuigenissen van tevreden klanten

 • Danny Van damme

  Danny Van damme

  Wij gingen ervan uit dat onze huisbank ons de best mogelijke rentevoet zou aanbieden.
  Na een gesprek met een kredietmakelaar werd het duidelijk dat dit niet het geval was.
  Uwkrediet heeft alle banken voor ons vergeleken en heeft ons een rentevoet bezorgd
  die maar liefst 1% lager lag dan bij mijn huisbank. Dit komt neer op een besparing van 
  44.366 euro over de gehele looptijd van mijn krediet. 

 • Alleenstaande moeder, Elizabeth.

  Alleenstaande moeder, Elizabeth.

  De prijzen hier zijn vrij hoog en aanvankelijk dacht ik dat het voor mij moeilijk zou zijn om een haalbare lening af te sluiten. Via mijn zus kwam ik in contact met het Uwkrediet.be en na een eerste gesprek besefte ik dat ik mij onnodig zorgen had gemaakt. Als alleenstaande moeder maakte ik een goede kans om bij hen een zeer voordelige lening af te sluiten. En inderdaad… nadat ik alle nodige formulieren in orde had gebracht, kreeg ik na een tijdje de bevestiging dat mijn lening was goedgekeurd. ’Het feit dat Elizabeth via Uwkrediet een goedkoop hypothecair krediet kon aangaan maakt voor haar een groot verschil. ‘Wanneer je leven plots ondersteboven wordt gedraaid dan komt daar heel wat bij kijken. Dankzij het deskundig advies van Uwkrediet.be is de afbetaling van mijn appartement haalbaar en dat is een zorg minder.

 • Jeroen

  Jeroen

  Ik was sinds kort gescheiden en zocht een nieuwe woonst. Ik had geen spaargeld meer en kreeg nergens een woonkrediet omdat ik zelf mijn bijkomende kosten zoals Notaris, schuldsaldo, enz... niet kon betalen. Op een dag kwam ik in contact met uw krediet en zij hebben mij de 120% lening aangeraden. Nog geen maand later was ik eigenaar van mijn huidige woning.

 • Martine en Yannick

  Martine en Yannick

  Bij de aankoop van onze eerste woning hadden wij onze hypotheek naar onze mening perfect geregeld en een zeer scherp tarief onderhandeld. Bij de aankoop van onze huidige woning stapten we dan ook met volle moed en een volledig dossier naar onze huisbank toe. Na wat op en af onderhandelen met een aantal partijen kwam ik uiteindelijk aan een voorstel waar ik zelf best tevreden mee was en waarvan ik dacht dat de bank ons het beste voorstel gedaan had. Uwkrediet.be wist me echter te overtuigen het dossier alsnog door hen te laten bekijken en te optimaliseren. Ik stond ervan te kijken hoe zij onze belangen hardnekkig verdedigden tov andere banken en zelfs onze huisbank. Het uiteindelijke resultaat was verbluffend en wij zijn dan ook zeer blij dat we hen de onderhandelingen voor het dossier hebben laten afronden. We weten nu dat we het scherpst mogelijke voorstel hebben, aangepast aan onze persoonlijke situatie.

 • Nieuwe thuis

  Nieuwe thuis

  De hele zomervakantie lang heeft Philippe (30) in zijn nieuwe huis gewerkt. Er moet nog heel wat gebeuren maar toch voelt het huis al aan als een echte thuis waar zijn dochtertje Liv (3) zichtbaar gelukkig is.

  Toen er twee jaar geleden heel onverwacht een einde kwam aan zijn relatie met de mama van Liv, wist Philippe dat het tijd was om op zoek te gaan naar een eigen huis. ‘Wanneer partners uit elkaar gaan, is dat voor kleine kinderen altijd een hele aanpassing. Ook al was Liv op dat moment nog erg jong en besefte ze niet wat er gebeurde, toch wilde ik zo snel mogelijk rust en regelmaat in haar leven brengen. Daar hoort een eigen huis bij, vind ik. Een plek die echt van ons is, waar Liv zichzelf kan zijn en zich goed kan voelen. Ik ben nog een tijdje blijven wonen in het huurhuis waar we altijd gewoond hadden maar ben vrij snel beginnen zoeken naar een huis om te kopen. Op een schoolfeest sprak iemand me aan over Uwkrediet.be. Thuis heb ik de website bekeken en zag meteen dat ik aan de voorwaarden voldeed om bij hen een voordelige hypothecaire lening af te sluiten. Ik heb telefonisch contact opgenomen, werd uitgenodigd voor een eerste gesprek en vanaf dat moment is alles vrij vlot verlopen. Ik moest het nodige papierwerk in orde brengen voor de hypothecaire lening aan te vragen en kreeg na een tijdje de bevestiging dat mijn lening was goedgekeurd.