Goedkope hypotheeklening voor een landhuis

Heb je eindelijk je droomlandhuis gevonden en ben je op zoek naar een hypothecaire lening? Een korte zoektocht op het internet toont meteen dat er een zeer brede waaier aan hypotheekverstrekkers op de markt is, allemaal met specifieke voorwaarden. Het is bijgevolg geen eenvoudige klus om uit dit ruime aanbod dé hypotheeklening te vinden die perfect past bij je noden en budget.

Het kan gelukkig ook anders! Woonhypotheek.be heeft een jarenlange ervaring op het gebied van hypotheekadvies, steeds onafhankelijk. Wij hebben contacten met meer dan 25 kredietverleners en gaan voor jou op zoek naar de woonlening die het beste bij jou past, en dit zonder extra kosten!

Onafhankelijk advies voor de hypothecaire lening van uw landhuis

Woonhypotheek.be werkt samen met meer dan 25 banken en hypotheekaanbieders, maar wel geheel onafhankelijk. Hierdoor kunnen wij je enkel de best passende opties aanbieden zonder dat we de voorkeur geven aan één of meerdere aanbieders. Ons hypotheekadvies is helemaal afgestemd op jouw situatie en het landhuis dat je wil aanschaffen.

Wij nemen bij ons advies heel wat zaken in aanmerking:

  • De leeftijd van het landhuis
  • De grootte van het landhuis
  • De huidige staat van onderhoud, plus eventueel mee te financieren renovatie
  • De financiële middelen van jou als koper
  • Jouw specifieke wensen betreffende de hypotheeksoort
  • Jouw specifieke wensen omtrent de aflossingstermijn
  • Eventuele verzekeringen gekoppeld aan de hypotheek

De perfecte, goedkope hypotheeklening voor jouw landhuis

Zoals hierboven al wordt aangegeven, kun je als koper natuurlijk ook zelf bepaalde wensen hebben. Kies je voor een aflossingsvrije hypotheek? Of wil je liever een deel aflossen, of zelfs de hele hypotheek aan het einde van de looptijd? En wil je er nog een verzekering bij, in het geval dat er iets wijzigt in jouw persoonlijke situatie? Dit zijn allemaal vragen die wij rustig samen met jou zullen bespreken, zodat we een goedkope hypothecaire lening kunnen aanbieden die precies op jouw situatie is afgestemd. Daarbij gaan we natuurlijk ook op zoek naar de laagst mogelijke rente, in combinatie met de langste rentevaste periode. Want ook hier zitten aanzienlijke verschillen in per bank, waar je als leek al gauw overheen kijkt. Hierdoor loop je het risico dat je over een paar jaar alweer geconfronteerd wordt met rentestijgingen. Dit heeft tot gevolg dat je ineens hogere maandtermijnen zult moeten betalen. Wij nemen al deze vragen op in ons onderzoek en stellen u het complete plaatje voor, zonder verborgen kosten of kleine lettertjes.

Wil je meer lenen dat het aankoopbedrag, bijvoorbeeld voor de notaris- en andere kosten? Bij Woonhyptheek.be kan je tot 120% van het aankoopbedrag lenen, uniek op de Belgische markt!

Zorgeloos hypothecair lenen

Dankzij Woonhypotheek.be kan u zorgeloos lenen, zonder addertjes onder het gras. Je betaalt ons geen ereloon of extra kosten, maar enkel de aflossingen van het woonkrediet aan de kredietverstrekker waarmee je het contract voor de lening van je landhuis afsluit.

Heb je een landhuis op het oog en wil je graag meer informatie over de mogelijkheden voor een goedkope hypothecaire lening? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

OVERTUIGD? CONTACTEER ONS TOCH NOG VRAGEN? WE HELPEN U GRAAG