Laagste hypotheeklening in Gent

Misschien hebt u vorige week tijdens uw huizenjacht wel een huisje gezien in Gent dat u graag zou willen kopen? Of misschien wilt u een extra studio of kantoor in Gent onder de arm nemen voor professionele doeleinden? Wel, waarom overweegt u dan geen hypothecaire lening aan te gaan voor dit pand in Gent? Hieronder vindt u alvast meer informatie en advies omtrent de mogelijkheden van zowel een vaste als een variabele hypotheeklening in Gent en omliggende regio.

Een vaste of een variabele rentevoet – Wat is de meest voordelige hypotheeklening in Gent?

Bent u niet thuis in de wereld van rentevoeten, dan is een woordje toelichting omtrent de verschillende mogelijkheden hier wel van toepassing. 

Hypotheeklening met vaste rente Gent

Eerst en vooral is er een hypotheeklening met vaste rente. Dit betreft een lening, waarbij de rente aan het begin ervan wordt bepaald en niet meer verandert doorheen de het verloop van uw aflosplan en bijhorende afbetalingen. Deze formule is echter duurder dan deze met een variabele rentevoet. Waarom precies? Wel, omdat u een zekerheid hebt, waarvoor uw bankinstelling u een renterisicovergoeding zal aanrekening. Verwacht uw bank aanzienlijke stijgingen in rente, dan zal de vergoeding naar verhouding stijgen en vice versa. 

Hypotheeklening met variabele rente Gent

Een hypotheeklening met variabele rente is dan weer een lening, waarbij de rente op eender welk tijdstip kan aangepast worden door uw bank. In dit geval speelt uw bankinstelling de rol van korte termijn belegger en vergoed je haar hier ook voor. Wordt de rente gewijzigd, dan zal u geen extra vergoeding worden opgelegd bovenop de winst die wordt nagestreefd. Hypotheekleningen met een variabele renteformule zijn echter wel onderhevig aan een maximumstijging. Dit heeft als gevolg dat dergelijke formule in uw voordeel speelt, van zodra de rente onder het startniveau daalt, maar omgekeerd geldt uiteraard ook dat uw maandelijkse aflossing zal stijgen als deze boven het startniveau komt te liggen.

Een voordelige hypotheeklening voor u en uw gezin – Wij staan u bij met raad en daad

Een lening aangaan, doet u niet op één-twee-drie. Hiervan zijn onze medewerkers zich meer dan van bewust. Dat is dan ook precies waarom u uitsluitend de meest voordelige hypotheeklening in Atwerpen willen aanbieden. Om u dit te garanderen, werken we samen met meer dan 25 financiële instellingen met de meest geschikte oplossing als eindresultaat.

Woonhypotheek fungeert namelijk als bemiddelaar tussen u en eender welke bankinstelling, waarbij wij u helpen om het beste te halen wat de financiële markt te bieden heeft. 

Een voordelige hypotheeklening bij Woonhypotheek naar aanloop van uw eigen huis in Gent!

Woonhypotheek helpt u wanneer u maar wilt met uw vragen over een hypotheeklening. Bij ons komt u alles te weten over de rentevoet, de looptijd van uw lening, verzekeringen, de fiscaliteit en ga zo maar verder. Woonhypotheek is uw expert wanneer het komt op woonkredieten en voordelige hypotheekleningen. We leveren u maatwerk volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie en bieden u een doordachte, weloverwogen aanpak.

Voor verdere informatie kan u ons altijd contacteren via het telefoonnummer 03/770.52.01 of via het e-mailadres info@woonhypotheek.be. Onze specialisten trachten u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn!