Hoe de goedkoopste hypotheek lening krijgen

 • 29jan
  Gepost in financiering

  Lenen is niet gratis en gaat helaas gepaard met geld, veel geld. Bij de ene bank bedraagt uw aflossing echter vaak veel meer dan in de andere bank! Het is dus een absolute must om u goed voor te bereiden alvorens u een hypotheeklening aangaat, zodat u uzelf niet onnodig op de kosten jaagt. Maar… de goedkoopste en beste hypotheeklening berekenen, hoe en waar doet u dat precies?

  Hoe de goedkoopste hypotheeklening krijgen?

  Een lening aangaan kan soms heel duur uitvallen, duurder dan u op het eerste gezicht zou denken. Laat u niet meeslepen in uw enthousiasme en ga daarom uitgebreid op zoek naar de goedkoopste, maar beste oplossing. Iedere bank zal pretenderen dat haar hypotheeklening de beste is, maar weet dat de kans bestaat dat er een betere woonlening voorhanden is.

  De goedkoopste hypotheeklening kan bovendien vaak goed van pas komen. Misschien hebt u een woning op het oog, waar nog vele kosten aan verbonden zijn door bijvoorbeeld verbouwingen? Of misschien beschikt u niet over een hoge verloning op de werkvloer? Of misschien bevindt u zich niet in de financieel comfortabelere situatie van twee inkomsten dankzij een partner in huis? Wel, dan bent u misschien wel het meest gebaat met de goedkoopste hypotheeklening!

  Hoe moet u de goedkoopste hypotheeklening berekenen?

  De truc is om vooral goed te onderhandelen. Laat u niet te snel van de wijs brengen en zet door. Goed onderhandelen voor de goedkoopste hypotheeklening kan u vaak van enkele duizenden euro’s vrijwaren! Het is dus handig om zo veel mogelijk banken en instellingen af te gaan om alle mogelijkheden te kunnen vergelijken.

  Let wel: de goedkoopste hypotheeklening is niet altijd de beste. WoonHypotheek helpt u graag bij uw keuze, maar – indien gewenst – nemen onze specialisten ook graag de zoektocht van u over om u uiteindelijk de goedkoopste, maar beste hypotheeklening voor te stellen. We houden hierbij rekening met uw eigen situatie en dus ook met de rentevoet, looptijd van de aflossingen en alle andere meebepalende factoren.

  De goedkoopste hypotheeklening? WoonHypotheek zoek ze voor u

  Met WoonHypotheek heeft u een betrouwbare en professionele partner aan uw zijde die samen met u op zoek gaat naar de goedkoopste hypotheeklening bij de diverse financiële instellingen. Bij ons bent u zeker van een succesvol eindresultaat, zodat u met een gerust hart kan overgaan tot de aankoop van uw woning.

  Meer informatie omtrent de berekening van uw hypotheeklening kan u ons altijd contacteren via het telefoonnummer 03/770.52.01 of via het e-mailadres info@woonhypotheek.be. Ook voor een afspraak bij u thuis kan u ons steeds via deze wegen bereiken. Onze hypotheeklening experten helpen u zo spoedig mogelijk met de meest geschikte oplossing op maat.

  CONTACTEER ONS of SIMULEER ONLINE

  MEER ADVIES IN FINANCIERING