Hoeveel hypotheek kan ik maximaal krijgen?

 • 6feb
  Gepost in financiering

  Op zoek gaan naar mogelijke stekjes om in te gaan wonen is één ding, maar er voldoende geld voor hebben is iets anders. Een hypotheeklening dringt zich in de meeste gevallen op, maar verdiept u zich in hypotheken? Dan is het van groot belang om te weten wat u het maximaal hypotheek bedrag is dat u kan krijgen bij uw financiële instelling. WoonHypotheek gaat voor u op zoek naar de voordeligste berekent u hoeveel u kan lenen om uw hypotheek vlot af te kunnen betalen.

  Hoeveel kan u kan krijgen is afhankelijk van bank tot bank

  Misschien hebt u reeds een bank die voordelige hypotheekleningen verstrekt? Weet dat er nog andere banken op de markt aanwezig zijn, die eveneens leningen aanbieden, die misschien voordeliger en/of beter zijn dan het aanbod dat u bij uw huidige financiële instelling krijgt.

  Hoeveel hypotheek u kan krijgen is met andere woorden afhankelijk van bank tot bank. Eentje waar u al jaar en dag klant van bent en waar u nog andere verzekeringen hebt lopen, is bovendien ook vaak sneller geneigd om voor u een goede hypotheeklening te verkrijgen. Eentje waar u net klant bent of waar u weinig producten heeft, zal al heel anders reageren.

  Hoeveel hypotheek u kan krijgen is afhankelijk van diverse andere factoren

  Hoeveel u kunt lenen is niet alleen sterk afhankelijk van de bank in kwestie, maar ook van diverse andere factoren. Denk hierbij aan uw inkomsten (die van u en – eventueel – van uw partner), uw uitgaven, eventuele andere leningen zoals voor uw auto, de duurtijd van uw maandelijkse aflossingen en uw rentevoet.

  Al deze factoren kunnen het bedrag dat u kan krijgen voor uw hypotheek aanzienlijk doen dalen of stijgen. Denkt u na over geld lenen? Dan is het belangrijk om te weten welke factoren precies hoeveel effect kunnen hebben en waarom. WoonHypotheek licht deze met plezier voor je toe en geeft gerichte informatie die past bij uw positie.

  Bereken samen met WoonHypotheek hoeveel hypotheek u kan krijgen

  Wanneer u een woning koopt, gaat uw nieuwe start gepaard met een hele hoop administratieve kosten. Hoeveel deze zullen bedragen hangt af van uw persoonlijke situatie en dat is precies waar WoonHypotheek zich op baseert bij de berekening van het bedrag dat u kan lenen.

  Voor verdere informatie omtrent hoeveel u kan lenen voor uw hypotheek kan u ons altijd contacteren via het telefoonnummer 03/770.52.01 of via het e-mailadres info@woonhypotheek.be. Ook voor een afspraak bij u thuis kan u ons steeds via deze wegen bereiken. Onze hypotheek experts helpen u zo spoedig mogelijk verder met een gepaste oplossing!

  CONTACTEER ONS of SIMULEER ONLINE

  MEER ADVIES IN FINANCIERING