Hypothecaire lening nodig? Wacht niet te lang!

 • 24feb
  Gepost in financiering

  Waarom nu een woonlening nemen?

   

  Rente hypothecaire lening blijft niet eeuwig laag

  Hebt u een huis zien staan en zou u het graag kopen? Maar twijfelt u over het goede moment voor een hypothecaire lening? Op dit ogenblik ligt de langetermijnrente erg laag. Het is een goed moment om werk te maken van een woonlening, want volgens gespecialiseerde economisten kan die rente onmogelijk zo laag blijven. Kijk dus goed uit, binnenkort zijn de woonleningen misschien al wat duurder.


  Mooi moment voor hypothecaire lening

  De langetermijnrente staat begin 2014 op 2,40 procent. Maar in 2013 hebben we al een stijging gezien: ze klom van 2 procent in mei 2013 naar 2,80 procent in september 2013, om dan weer te dalen tot de huidige stand. Het gevolg van die daling is dat de hypothecaire rentes naar omlaag gegaan zijn. Juist daarom is dit een ideaal ogenblik voor een hypothecaire lening: de rente ligt laag, maar zal niet laag blijven. Volg de goede raad van Woonhypotheek. De cijfers liegen niet, maak gebruik van dit moment voor uw woonlening.


  Hogere rente voor woonlening door economische groei

  De economie in België doet het goed, maar het kan beter. Dat komt doordat de euro duur is: onze bedrijven maken daardoor kleine winstmarges bij de verkoop van hun producten in het buitenland. Gevolg: het economisch herstel vertraagt en de langetermijnrente daalt. Maar ook dat is voorlopig. Wees er maar zeker van dat de rente een flinke sprong maakt zodra de economie weer begint te groeien. Een reden te meer om nu voor een hypothecaire lening te gaan. En wat daarvoor de beste formule is? Dat tonen we u bij Woonhypotheek graag in een vrijblijvend gesprek over uw hypothecaire lening.

  MEER ADVIES IN FINANCIERING