Uw lening vergelijken?

 • 13okt
  Gepost in financiering

  Gaat u uw eerste huis kopen? Of misschien een nieuwe auto voor gezinsuitbreiding? Er zijn genoeg kredietverstrekkers die u van dienst kunnen zijn. Wanneer u zoekt op internet, zullen er verschillende namen en rentepercentages voorbij schieten. Veel mensen kiezen voor een lening bij de bank waar ze hun zicht- of spaarrekening hebben. Ze hebben al een goede band en een fijn gevoel bij deze bank. Dit blijkt vaak niet de meest voordelige optie. Het is belangrijk dat u verder kijkt dan uw eigen bank. Verschillende aanbieders zullen voorbij komen, maar welke moet u nu kiezen? Het is verstandig om de lening te vergelijken met andere leningen in de markt. Het zoeken en vinden van een lening kan een vermoeiend en ingewikkeld proces zijn. 

  Verschillende soorten leningen

  Wanneer u nog nooit met leningen te maken heeft gehad, wordt u waarschijnlijk overrompeld door de hoeveelheid informatie en mogelijkheden. Het kan fijn zijn om in uw omgeving eens rond te vragen wat de ervaringen zijn. Veel mensen hebben al eens geld geleend, vaak wordt er weinig over gesproken. U kunt dan ook uw lening vergelijken met andere leningen.

  Er zijn verschillende soorten leenvormen. De meeste voorkomende leenvormen zijn: persoonlijke leningen, doorlopend kredieten, WOZ-kredieten of een speciale autolening. Er zijn grote verschillende tussen deze leningen. Het is fijn om een partij te hebben die uw lening vergelijken met andere leningen en er met een deskundig oog naar kijken. Woonhypotheek.be is dé specialist op het gebied van advies geven met betrekking tot de juiste lening voor uw situatie. Wij zorgen ervoor dat u niet voor verassingen komt te staan.

  Hulp bij het zoeken van een lening

  Veel kredietverstrekkers pretenderen de goedkoopste te zijn. Maar welke is nu het meest voordelig in uw situatie? Woonhypotheek helpt u zoeken naar een lening die bij u past. We kijken samen met u naar verschillende leningen. We zullen uw lening vergelijken met andere leningen. Er worden offertes opgevraagd bij verschillende kredietverstrekkers. De mogelijke leningen worden naast elkaar gelegd en vergeleken op rente en voorwaarden.

  Waar te beginnen?

  Het aanvragen van een lening is niet niks. Een beginsituatieschets is van belang om een goede start te maken. Wat wilt u kopen? Wat is de prijs en hoeveel heeft u nodig? Dit is belangrijke informatie. Vervolgens vragen wij naar uw gezinssamenstelling, inkomen en andere gegevens van uw financiële toestand. Bij WoonHypotheek.be is het mogelijk om integraal te lenen tot 120%. Op deze manier bent u nog een stapje dichter bij uw droomaankoop.

  Zeker en volgens de regels

  Woonhypotheek.be zorgt ervoor dat het spel volgens de regels wordt gespeeld. Wij vergelijken het voorstel met andere betrouwbare aanbieders dankzij een jarenlange ervaring en nauw contact met meer dan 25 financiële instellingen. Hierdoor vinden we altijd de juiste en de voordeligste oplossing voor u. We zullen u helpen en bemiddelen tussen u en de bank, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

  CONTACTEER ONS of SIMULEER ONLINE

  MEER ADVIES IN FINANCIERING