Waar kan ik het beste woonhypotheek advies krijgen?

 • 14maa
  Gepost in financiering

  Het is erg belangrijk om u goed te laten informeren bij de aanvraag van een woonhypotheeklening, bijvoorbeeld als u voor het eerst een woning gaat kopen. Wilt u graag weten wat in uw specifieke situatie haalbaar is? Dan kan onafhankelijk en deskundig woonhypotheek advies u daar uitstekend bij helpen. Denk bijvoorbeeld aan de hoogte van uw hypotheeklening en hulp bij het uitvoeren van een hypotheeksimulatie. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder.

  Een woonhypotheeklening aanvragen.

  De eerst vraag die voor u wellicht belangrijk is bij het aanvragen van een woonhypotheek, is hoeveel u kunt lenen. Dit is van vele factoren afhankelijk. Echter, het salaris dat u, en uw eventuele partner, ontvangt is bij uitstek een criterium waar naar gekeken wordt.

  Bij het aanvragen van een woonhypotheek is een stabiel, vast inkomen een belangrijke factor. Vaak wordt er daarom gevraagd om een vast contract. De hoogte van uw inkomen bepaald mede het bedrag dat u kunt lenen. Daarnaast wordt gekeken naar andere lopende leningen, uw uitgavepatroon en eventuele andere verplichtingen die van invloed zijn op uw inkomen, zoals alimentatieverplichtingen.

  De voorwaarden kunnen per hypotheekverstrekker verschillen. Daarnaast is het onder bepaalde voorwaarden mogelijk een hypotheek af te sluiten zonder dat er sprake is van een vast contract. Woonhypotheek advies kan u helpen om de beste keuze te maken voor uw persoonlijke situatie.

  Woonhypotheek advies en simulatie.

  Het simuleren van een hypotheek is een handige methode om te berekenen hoe u er financieel voor staat als u een lening aangaat. Op basis van de hoogte van het geleende bedrag wordt met een simulatiecalculator voor u het maandelijkse en / of jaarlijkse aflossingsbedrag en de bijbehorende interest berekend. Hierbij wordt rekening gehouden met de rentevoet die vast of variabel kan zijn, met de startdatum en de looptijd van de lening en uiteraard met de hoogte van het geleende bedrag.

  Er zijn diverse websites van voornamelijk financiële instellingen waar u met behulp van een calculator een woonhypotheek kunt simuleren. Vaak blijft u dan toch nog met vragen en onzekerheden achter. Wellicht heeft u daarom de voorkeur voor persoonlijke begeleiding in dit proces. Woonhypotheek advies kan u daarbij verder helpen.

  Woonhypotheek advies aanvragen.

  Uiteraard wilt u niet te veel betalen voor uw woonhypotheeklening. Het is daarom verstandig om meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken. Dit vergt echter de nodige tijd en energie van u. Wij kunnen desgewenst deze zoektocht van u overnemen. WoonHypotheek heeft contact met meer dan 25 banken en financiële instellingen. Wij kunnen u dan ook deskundig woonhypotheek advies geven en desgewenst bemiddelen tussen u en de financiële instelling waarmee u een overeenkomst aan wilt gaan. Zo kunnen wij samen met u tot een optimale woonhypotheek komen. WoonHypotheek zoekt de goedkoopste hypotheeklening die het beste bij uw persoonlijke situatie past. Ga voor woonhypotheek advies op maat naar onze website.

  MEER ADVIES IN FINANCIERING