Zonder geld een hypotheek afsluiten? Het kan!

 • 13sep
  Gepost in financiering

  Op een bepaald moment komt u de woning van uw dromen tegen, u onderhandelt met de verkoper en komt overeen in prijs. Om de koop te bevestigen zal er een verkoopovereenkomst (in de volksmond 'compromis') opgesteld worden, meestal zal de verkoper een voorschot vragen van 5 a 10 procent. Spijtig genoeg beschikt u over geen -of niet genoeg- eigen middelen, GEEN PROBLEEM!

  Wanneer u niet over eigen middelen beschikt of deze niet wenst te gebruiken om de aankoopkosten van uw woning te betalen, leent u hiervoor meestal bij. U leent dan wel aan een quotiteit* die hoger ligt dan 100%, waardoor de kredietinstelling u een hogere rentevoet zal aanrekenen. Door de borgverzekering komt u toch in aanmerking voor totaalkrediet met een quotiteit tot 125% en dit aan een scherp tarief, zodat u meer kunt lenen of minder moet afbetalen. De premie van de borgverzekering kan mee worden ontleend. 

  CONTACTEER UWKREDIET.BE VOOR MEER INFO!

  *quotiteit: De quotiteit is de procentuele verhouding tussen de waarde van een onroerend goed (zonder aankoopkosten) en het kapitaal dat ontleend wordt om dat onroerend goed te financieren. 
  Stel: CONTACTEER ONS of SIMULEER ONLINE

  MEER ADVIES IN FINANCIERING