Woonkredieten worden stipter afbetaald

 • 6feb
  Gepost in steunmaatregelen

  Kies altijd een realistisch hypothecair krediet

   

  Past uw woonlening bij uw budget?

  ‘Kredieten toegekend na de crisis blijken van een betere kwaliteit dan de woonkredieten van voor de crisis.’ Dat stelt de Centrale voor Kredieten aan Particulieren (CKP) vast. Luxassur juicht die evolutie toe: als u een hypothecaire lening aangaat, moet die voor u duidelijk en haalbaar zijn. Daarom stellen we u bij WoonHypotheek.be altijd de woonlening voor die het best bij uw situatie en budget past.


  Een goed woonkrediet bespaart u slapeloze nachten

  Weet u dat meer dan 340.000 mensen hun leningen niet of niet tijdig kunnen terugbetalen? Dat is 5,5 procent van het totale aantal kredietnemers. Vooral in de woonkredieten doen zich de grootste achterstallen voor. Het totale achterstallige bedrag voor hypothecaire leningen bedraagt liefst 1,17 miljard euro. Toch stijgt het aantal mensen dat zijn hypothecaire lening wel afbetaalt zoals het hoort. Hoe u ervoor zorgt dat u niet wakker ligt van uw woonkrediet? Door uw vertrouwen te stellen in een professionele partner zoals WoonHypotheek.be.


  Goed nieuws: jonge hypothecaire leningen doen het beter

  Mensen met een achterstal hebben het almaar moeilijker om de put te vullen. Maar er is ook goed nieuws. Hypothecaire leningen van na de economische crisis worden veel beter terugbetaald. De reden? Die woonkredieten zijn met zin voor realisme opgesteld.
  WoonHypotheek.be vindt het nutteloos en gevaarlijk u een voorstel te doen dat niet haalbaar is en geen rekening houdt met de golven – en soms stormen – van de economie. Bespreek gerust met ons de beste aanpak voor uw woonkrediet.

  CONTACTEER ONS of SIMULEER ONLINE

  MEER ADVIES IN STEUNMAATREGELEN